Urheiluvedonlyönti – mistä oikein veikkaat?

Urheiluvedonlyönnillä tarkoitetaan veikkauspeliä jossa veikataan eri urheiluotteluiden lopputuloksia ja muita tapahtumia. Ne pelaajat jotka haluavat veikata Suomen rajojen sisällä voivat käyttää Veikkaus Oy:n palveluita. Mutta kuitenkin yhä kasvava pelaajayhteisö veikkaa kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen tai vedonlyöntipörssien kautta. Tunnetuimpia näistä ovat Unibet, NordicBet, Betsafe sekä Betsson. Veikkaus Oy:n ja kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen ikäraja on sama 18 vuotta.

Urheiluvedonlyönti netissä kasvattaa suosiotaan, seuraavaksi kerromme netissä veikkaamisesta lisää.

Netissä voi veikata mihin vuorokauden aikaan tahansa. Netissä veikkaaminen toimii kaikissa toimistoissa melko samaan tapaan. Ensin sinun pitää luoda pelitili jonne talletetaan rahaa joko nettipankin kautta tai luottokorttia käyttämällä. Monet tekevät talletuksia mieluiten e-lompakkoa, kuten Netelleriä tai Skrilliä käyttämällä niiden nopeuden takia.

Siinä missä Veikkaus ei pysty tarjoamaan minkäänlaisia tarjouksia, kampanjoita tai muita houkuttimia, kansainväliset ja netissä toimivat vedonlyöntitoimistot tarjoavat ilmaista pelirahaa etenkin uusille asiakkailleen. Tervetulopaketit pitävät yleensä sisällään talletusbonuksen, joka tarkoittaa sitä että kun talletat pelitilillesi rahaa, vedonlyöntitoimisto antaa sinulle ilmaista pelirahaa jonka voit käyttää uusiin vetoihin. Netistä löytää yleensä myös parempia kertoimia kuin Veikkaukselta.

Jotkut voittavat veikkaamalla isojakin summia, kuten esimerkiksi tässä tarinassa.